Wie is Redoni

Op 1 December 2003 heeft Redoni de deuren geopend aan de Vinckenhofstraat 60 in Venlo, dit is een mooie wijk buiten het centrum van Venlo met gratis parkeergelegenheid voor de deur.
Wij zijn begonnen als woon/meubelwinkel maar hebben in 2010 dit concept veranderd. De recessie sloeg ook bij ons toe en wij besloten het roer om te gooien. Aan onze klanten vroegen wij wat zij in de buurt waar wij gevestigd zijn, een  mooie toevoeging vonden en het merendeel kwam met het gelijke antwoord……dameskleding. Om dit uit te proberen plaatsten wij in een klein gedeelte van de winkel een rek met kleding, en wij merkten al snel dat dit een succes was. 

Al vrij snel hebben wij toen besloten om de woonwinkel een facelift te geven naar kledingwinkel, met toch een combi van woondecoratie om ook de klanten die hier speciaal voor kwamen nog te kunnen bedienen. De kleding werd al snel uitgebreid met een grote collectie schoenen, shawls, tassen en sieraden maar we merkte dat de woondecoratie naar de achtergrond ging, omdat de kleding de bovenhand kreeg. Daarom hebben wij in Augustus 2016 de winkel compleet verbouwd naar een modeboetiek.  

Benieuwd geworden? Loop gerust binnen, neem een heerlijk kopje koffie, cappuccino of thee en laat je inspireren. 

Redoni Fashion heeft iedere week een nieuwe betaalbare collectie damesmode voor de vrouw met maat 34 t/m 46.

Ook hebben wij een  schoenencollectie, een mooie trendy schoen met een goede prijs / kwaliteit verhouding. Om uw outfit compleet te maken is er een leuke collectie aan tassen, riemen, shawls en sieraden. En als final touch een mooie make-up…. ook dit is geen probleem bij Redoni. Door beurzen en groothandels te bezoeken zijn wij altijd op de hoogte van de laatste nieuwe trends en proberen wij naar de wens van de klant in te kopen. Eerlijkheid en persoonlijke aandacht staat bij ons hoog in het vaandel en het ongedwongen sfeertje spreekt veel klanten aan.

Een leuk weetje….. In 2014 en 2015 zijn wij uitgeroepen tot gezelligste winkel van de gemeente Venlo.

Wij… Silvia, Ramona, Laureen en Bibi staan graag voor u klaar.

Tot ziens bij Redoni Fashion 

Neem contact met ons op!

Of bezoek onze winkel op de Vinckenhofstraat 60 te Venlo!

Ons beautyplein

Op dit plein vind je de heerlijke Body & Home producten voor hem en haar van het mooie merk Janzen, 10 verschillende geuren in douchemousse, douchegel, bodyscrub, bodyspray, bodycreme en nog veel meer.

Leuke zaak met gezellig personeel en goed advies en in de buurt.
Karenza Veldhuis
Klant
Mooie mode. Voor ieder wat wils. Ook voor prof opmaken. Fraaie accessoires, sneakers. Tassen om verliefd op te worden. Goed personeel.
Dula Plöenes
Klant
Super winkel, waar ik altijd weer blij vandaan kom!
Hilda van Dorland
Klant
Erg goed geslaagd. Ben ook fijn geholpen.
May Relouw-Peters
Klant